Traineeship bij Huiskamer Hypotheken

Werken bij een hypotheekadvieskantoor die het helemaal anders aanpakt? Waar betrokkenheid, gastvrijheid en eerlijkheid centraal staat? En heb je graag enthousiaste mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en wil je graag het verschil maken in de financiële sector? Dan zoeken we jou.

Jouw rol als trainee

Als trainee draag je onze kernwaarden uit naar buiten en heb je een proactieve houding. In het traineeship maak je kennis met alle aspecten binnen het financieel advies. Jij bent de spil tussen de klanten en financieel adviseurs. Je hebt plezier in je werk en je wordt vrolijk van de wensen van de klanten.

We zoeken een trainee die onze financieel adviseurs assisteert en meedenkt met de klant. En omdat we veel ambitie hebben als organisatie, kun je ontzettend veel leren.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent enorm gastvrij.
  • Je bent commercieel en klantgericht ingesteld.

Wat wij je bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open!
  • Een ongekend goede werksfeer
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, waardoor je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. 😉

Over Huiskamer Hypotheken

Bij Huiskamer Hypotheken begeven we ons op een bijzondere manier in de wereld van het financieel advies. Wij vinden dat klanten blij moeten worden van hoe ze geholpen worden – op het moment dat zij willen – gedurende het hele traject naar de aankoop van hun woning.

We willen dromen verwezenlijken met een onvergetelijk positief oriëntatie- en adviestraject. Ons team is maatschappelijk betrokken, enorm gastvrij, deskundig, betaalbaar en we zetten een stap extra op het gebied van energiebesparende maatregelen. En we zoeken mensen die deze zelfde mindset met ons delen.

Daarom geven we jou regie over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. We zijn een groeiende organisatie met franchisenemers, officemanagers, hypotheekadviseurs in loondienst, adviseurs schadeverzekeringen en marketingmedewerkers. Samen blijven we onze klanten helpen op een transparante en laagdrempelige manier. Werk je bij Huiskamer Hypotheken, dan krijg je het vertrouwen en de mogelijk- en verantwoordelijkheden om met ons te groeien.

Nieuwsgierig geworden?

Hebben wij je interesse gewekt? We leren je graag kennen! Stuur dan je CV met een bondige motivatie naar Jannus Deijkers via onderstaand formulier of bel naar 06-30340481.