Mid-Office Medewerker bij Huiskamer Hypotheken

Werken bij een hypotheekadvieskantoor die het helemaal anders aanpakt? Waar betrokkenheid, gastvrijheid en eerlijkheid centraal staat? En heb je graag enthousiaste mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en wil je ook graag het verschil maken in de financiële sector? Dan zoeken we jou. Voor deze functie kom je op ons kantoor te zitten in Etten-Leur.

Jouw rol als Mid-Office Medewerker

Als Mid-Office Medewerker draag je onze kernwaarden uit naar buiten en heb je een proactieve houding. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten van de afdeling hypotheken. Zowel telefonisch als via de mail. Je weet structuur aan te brengen en ondersteunt de adviseurs waar nodig en bent een sparringpartner voor ze. Daarnaast plan je (nieuwe) afspraken voor ze in en heb je contact met de klanten, geldverstrekkers, notarissen en makelaars.

We zoeken een Mid-Office Medewerker die onze financieel adviseurs assisteert en meedenkt met de klant. En omdat we veel ambitie hebben als organisatie, kun je ontzettend veel leren.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO/MBO+ of HBO-vooropleiding.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent enorm gastvrij.
 • In bezit van de opleidingen WFT basis, hypothecair, vermogen, schade particulier en consumptief is een pre.
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Ervaring in de financiële wereld is een pre.
 • Je bent woonachtig in Etten-Leur of omgeving.

Wat wij je bieden

 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open!
 • Een ongekend goede werksfeer.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, waardoor je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. 😉

Over Huiskamer Hypotheken

Bij Huiskamer Hypotheken begeven we ons op een bijzondere manier in de wereld van het financieel advies. Wij vinden dat klanten blij moeten worden van hoe ze geholpen worden – op het moment dat zij willen – gedurende het hele traject naar de aankoop van hun woning.

We willen dromen verwezenlijken met een onvergetelijk positief oriëntatie- en adviestraject. Ons team is maatschappelijk betrokken, enorm gastvrij, deskundig, betaalbaar en we zetten een stap extra op het gebied van energiebesparende maatregelen. En we zoeken mensen die deze zelfde mindset met ons delen.

Daarom geven we jou regie over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. We zijn een groeiende organisatie met franchisenemers, officemanagers, hypotheekadviseurs in loondienst, adviseurs schadeverzekeringen en marketingmedewerkers. Samen blijven we onze klanten helpen op een transparante en laagdrempelige manier. Werk je bij Huiskamer Hypotheken, dan krijg je het vertrouwen en de mogelijk- en verantwoordelijkheden om met ons te groeien.

Nieuwsgierig geworden?

Hebben wij je interesse gewekt? We leren je graag kennen! Stuur dan je CV met een bondige motivatie naar Jannus Deijkers via onderstaand formulier of bel naar 06-30340481.