Hypotheekadviseur bij Huiskamer Hypotheken

Starten als hypotheekadviseur bij een hypotheekadvieskantoor die het helemaal anders aanpakt? Waar betrokkenheid, gastvrijheid en eerlijkheid centraal staat? En heb je graag enthousiaste mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en wil je ook graag het verschil maken in de financiële sector? Dan zoeken we jou.

Wie ben jij?

Jij bent hét gezicht voor klanten in onze nieuwe vestiging. Als hypotheekadviseur geef je deskundig, maar begrijpelijk advies aan je klanten. Het belangrijkste onderdeel van je dagelijkse werk is het uitzoeken waar de klant écht behoefte aan heeft. Financiële vraagstukken zijn vaak spannend en complex voor mensen, en wij willen hen daarin begeleiden. Zodat ze zelfverzekerd keuzes maken en met zekerheid ergens voor tekenen.

Jouw inzet en skills zorgen ervoor dat jij een passend en onafhankelijk advies geeft aan jouw klant, waardoor deze de beste keuze maakt voor een onbezorgd leven in een zorgeloos (t)huis. Daarnaast krijg je er een uitgebreid (landelijk) netwerk van de allerleukste collega’s bij.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent enorm gastvrij.
  • In bezit van de opleidingen WFT Basis, WFT Hypothecair en WFT Vermogen is een pre.
  • Je bent commercieel en klantgericht ingesteld.

Wat wij je bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open!
  • Een ongekend goede werksfeer.
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, waardoor je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. 😉
  • Doorgroeimogelijkheden.

Over Huiskamer Hypotheken

Bij Huiskamer Hypotheken begeven we ons op een bijzondere manier in de wereld van het financieel advies. Wij vinden dat klanten blij moeten worden van hoe ze geholpen worden – op het moment dat zij willen – gedurende het hele traject naar de aankoop van hun woning.

We willen dromen verwezenlijken met een onvergetelijk positief oriëntatie- en adviestraject. Ons team is maatschappelijk betrokken, enorm gastvrij, deskundig, betaalbaar en we zetten een stap extra op het gebied van energiebesparende maatregelen. En we zoeken mensen die deze zelfde mindset met ons delen.

Daarom geven we jou regie over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. We zijn een groeiende organisatie met franchisenemers, officemanagers, hypotheekadviseurs in loondienst, adviseurs schadeverzekeringen en marketingmedewerkers. Samen blijven we onze klanten helpen op een transparante en laagdrempelige manier. Werk je bij Huiskamer Hypotheken, dan krijg je het vertrouwen en de mogelijk- en verantwoordelijkheden om met ons te groeien.

Nieuwsgierig geworden?

Hebben wij je interesse gewekt? We leren je graag kennen! Stuur dan je CV met een bondige motivatie naar Jannus Deijkers via onderstaand formulier of bel naar 06-30340481.